svētdiena, 2011. gada 11. septembris

Lādīte ar kreimenītēm


Ilgi gan man tapa ši lādīte. Tika nokrāsota, tad pārkrāsota, tika aplīmēta, tad pārlīmēta...pietam vairākas reizes :D, kamēr biju apmierināta ar rezultātu.

Tāda lādīte izskatijās pirms ķēros tai klāt. Raksti ir izgriezti, nevis krāsoti.

Un tagad viņa izskatās tā.




Vāks ir aplīmēts ar olu čaumalām...
...un ari mazliet apakšai, lai noslēptu caurumuņus.

Tāda lūk man pavasarīga lādīte (rudenim nākot :D )



7 komentāri:

  1. Fantastiska lādīte! Man dekupāža jau liekas māksla ar lielo burtu, bet nu iesaistīt tajā visā vēl olu čaumalas (nekad nepateiktu pēc bildēm, ja nebūt rakstīts) vispār laikam ir augstākā pilotāža! :)

    AtbildētDzēst
  2. nu patiesi - apbrīnojami skaists darbiņš. No vienas puses - man jau būtu žēl tādu skaistu kastīti aplīmēt, bet no otras - ja šitāds rezultāts, tad nu štrunts par vēsturiskām vērtībām :))
    Man kā maijpuķīšu atkarīgajai šitais ļoti, ļoti, ļoooooti patīk. Tik skaists, saskanīgs un vēl ar olu čaumalām... pat gribētos to aptaustīt, lai izjustu patieso burvību :)

    AtbildētDzēst
  3. Fantastisks rezultāts! Man patīk, ka maijpuķīšu motīvs ir arī iekšpusē! Skaisti!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Andra :) Man ari dekupāža ļoti patīk. Šitas ir mans pirmais nopietnais darbiņš šajā tehnikā, viss pašmācības ceļā ;)

    Inese, paldies! Kad māsīca man atnesa salvetes ar maijpuķītēm, es vai no sajūsmas sāku spiegt :D, kā man viņas patika. Apčamdīt tiešām nevar atturēties, brālis lādīti paķēra pat tad, kad vēl krāsa nebija īsti nožuvusi :))


    Aija, paldies! :)

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti skaista kastīte sanākusi!

    varbūt var biku no tā čaumalu procesa, man jau čaumalas stāv sagatavotas... varbūt ir kādi knifi, kas vērā ņemami? :) uz kādas bāzes tās esi līmējusi klāt un kas pa virsu ;)

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, Daiga!
    Nekādu baigo knifiņu nav, līmēju tā-noklāju PVA līmi, uzliku čaumalas gabaliņu, tad ar sērkociņu uzspiedu uz čaumalas, tā saplīst un tad ar sērkociņu izstumdiju tos gabaliņus pēc sirds patikas, drošības labad, lai toč pieliptu tās čaumalas, vēl uzklāju mazliet līmi pa virsu. Nu un tad krāsoju ar akrila krāsu. Krāsai piejaucu klāt līmi, jo man laikam kaut kāda "niknā" laka patrāpijusies-lobijās krāsa nost, pati nezinu kāpēc :D
    Pati to dariju pirmo reizi, vari ieiet šeit-http://stranamasterov.ru/node/118788?tid=451%2C566- es te noskatijos to procesu ;)

    AtbildētDzēst
  7. paldies, Ineta, es čaumalas jau sasmalcināju :D
    bet tik jāmēģina, paldies par info un linku

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...