svētdiena, 2015. gada 8. marts

Nagu laka ziediņos

Kaut kur, kaut kad, "staigājot" pa interneta plašumiem, tiku redzējusi no stieplītes un nagu lakas skaistus ziediņus. Nodomāju, kad būtu man ari kādreiz jāizmēģina, tā tas ari palika tikai galvā, domās... 
Pārkārtojot plauktus, uzdūros nagu lakas krājumiem, gribēju lidināt laukā...par laimi atcerējos par tiem ziediņiem. Ķēros klāt. Pāris stieplītes izķēziju, kamēr iemācijos puslīdz glīti sataisīt ziediņu-uz pildspalvas jāizveido ziedlapiņa-atcerējos tikai to, bet kā visa piecas sadabūt ziediņā?...darbs māca darītāju-izdomāju gan, kā varu to paveikt.Nācās diezgan nopūlēties aizkrāsojot pašas ziedlapiņas- ne visas nagu lakas to ļāva, nezinu kas pie tā vainojams-vai nu laka vai es pati :)
Lai nu kā, bet es to paveicu. Tas tik ļoti iepatikās, ka taisītu vēl un vēl, bet smalkā stieple izbeidzās...laikam iegādāšos vēl :)





7 komentāri:

  1. Ļoti glīti...bet es vispār nesaprotu, kā Tu aizpildīji ar laku tos ziedlapiņu vidiņus!? Tie taču ir tukši, ne?

    AtbildētDzēst
  2. Jā, tie ir tukši. Sākumā es ari netiku gudra kā lai to izdara, bet neatlaidība atmaksājās :). Nelako kā nagus, bet otiņu liek guļus, tā lai skar lapiņas malas (ziedlapiņa ir apmēram otiņas platumā) un, to neatraujot velk pa lapiņas virsu. Veidojas tada plēvīte. Kad nokalta, pārvilku otreiz, košākai krāsai.
    Tur jau tas sāls, ne visas lakas man veidoja to plēvīti :(
    Cerams saprotami izstāstiju :)

    AtbildētDzēst
  3. Skaisti ziediņi! Perlamutra un spīdīgi! :)

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti skaisti! Izlasīju tapšanas procesu un pirmais jautājums - kur mani vecie nagu laku krājumi :)! Noteikt kādreiz būs jāpamēģina!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...