otrdiena, 2012. gada 28. februāris

Avangarda tērps 2

Ilgu laiku atpakaļ, nu ļoti ilgu laiciņu atpakaļ :D, Jums rādiju fotogrāfiju ar kasti nokrāsotiem makaroniem:) . Bija doma no tiem veidot avangarda tērpu-tikai no makaroniem. (Pirmo avangarda tērpu Sanijai-māsīcas meitiņai taisiju no kreppapīra.) No makaroniem  sataisiju, bet nebija tā grandiozuma, kas vajadzīgs šādam tērpam, kaut kā pietrūka...Uz nākamo skati Viļņā Sanijai tika tapināts grandiozāks avangards. Kleitas augšiņai izmantoju tos pašus makaronus, bet kleitas apakšai tika izmantotas 260 tūtiņas no plastmasas mapēm. Palūdzu māsīciņai, lai nofočē, fotogrāfēts aizkulisēs ar telefonu.

Re kāds man galu galā sanāca avangards :)



Sašuvu ari vakartērpu, šeit modelīte dikti nopietna :D



13 comments:

  1. Es sēžu ar ieplestu muti - kolosāli tērpi!!! Tur tur tādā "Project Runway" konkursā visiem saliktu ribās vienā setā! Kas tā par tērpu skati Viļņā, ja drīkst vaicāt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Ilze! Nu nezinu vai saliktu visiem ribās tur tajā "Project Runway" :D
      Viļņā, cik es sapratu, bija meitenēm no modeļu skolām skate "Sniega karaliene".

      Dzēst
  2. Gribēju teikt - "Tu tur" nevis "tur tur":)

    AtbildētDzēst
  3. grandiozi tērpi - man gan vairāk praktiskas dabas jautājiens: kā tās tūtas iespējams pārvadāt???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Māsīca teica-ja ir autobuss, tad nav problēmu pārvadāt to tērpu :D. Kad trnsportēja kleitu no manām mājām līdz savējām, lika mašīnas bagažnieka, bet nu jeļi, jeļi ielīda. Tūtiņām nekas nenotiek, tikai nedrīgst stipri saspiest, lai plastmasa neielūst :)

      Dzēst
  4. Vienreizējs tērps! Bet man tā pat kā Inesei interesē - kā tāds transportējams, un kā tās mapītes stiprinātas? Forša ideja un rezultāts!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tūtiņas stiprinātas ar skaviņām, tad pieskavotas pie lentas un lenta piešūta pie kleitas. Kleitai ir apakšsvārki ar stīpu, lai tur tūtiņas, savādāk viņas sakrīt kopā un navar redzēt to apjomu.

      Dzēst
    2. Jā, par transportēšanu uzrakstiju atbildes komentāru Inesei :)

      Dzēst
  5. Fantastiskas kleitas! Es valkātu to pirmo tērpu, pavisam nopietni!

    AtbildētDzēst
  6. Kas par kleitām! Un kas par izdomu! Burvīgi! :)
    Uz Ziemassvētkiem redzēju arī vienus burvīgus un kuplus svārciņus - no baltajiem mazajiem maisiņiem, kuros veikalā produktus liekam svēršanai. Arī - viegli, pufīgi, gaisīgi, apjomīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar tiem maisiņiem kleitas ari esmu redzējusi- visvisādās krāsās, man jau ari patīk, bet vajadzēja izdomāt kaut ko citu, un vismaz šitādu, kā uztaisiju, pati vēl nebiju citiem manijusi :)

      Dzēst
  7. kolosāli, skatos un priecājos :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...